ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *
کد امنیتی *
Reload Captcha
Previous Next

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

پنگوئن امپراتور

پنگوئن امپراتور تمام عمر خود را در یخ‌ها و آب‌های قطب جنوب می‌گذراند. آن‌ها با اتکا به تعدادی روش هوشمندانه در انجام تولیدمثل، پرورش جوجه‌ها و غذا خوردن، زندگی می‌کنند.

این پرندگان نمی‌توانند پرواز کنند و در آب پرورش می‌یابند. پس از جفت‌گیری، یک پنگوئن امپراتور ماده فقط یک تخم می‌گذارد و آن را ترک می‌کند. پس‌ازآن پنگوئن پدر تخم را روی پاهای خود قرار می‌دهد و آن را با کیسه جوجه خود می‌پوشانند، این کیسه یک‌لایه بسیار گرم از پوست است که با پر پوشش داده‌شده و جای گرم و نرمی برای تخم‌ها است. در آنجا نرها به مدت ۶۵ روز در سرمای یخبندان، بادهای بی‌رحم و طوفان‌های کورکننده، می‌ایستند.

درنهایت پس از ۲ ماه پنگوئن‌های ماده از دریا بازمی‌گردند و غذا را می‌رسانند، آن‌ها برای غذا دادن به جوجه‌های تازه از تخم درآمده غذا را بالا می‌آورند (از دهان خود غذا می‌دهند). نرها مشتاقانه برای ماهیگیری آنجا را ترک می‌کنند و به دریا می‌روند و مادران برای مدتی از جوجه‌ها مراقبت می‌کنند.

همچنان که پنگوئن‌های جوان رشد می‌کنند بزرگ‌سالان به آن‌ها اجازه می‌دهند در گروه‌هایی با جوجه‌های دیگر ( crèches ) باشند تا هنگامی‌که اجازه ماهیگیری داشته باشند. در ماه دسامبر هنگامی‌که آب‌وهوای قطب جنوب تا حدودی گرم می‌شود و یخ‌های محل اجتماع پنگوئن‌ها شروع به شکستن می‌کند آب به محل زندگی آن‌ها نزدیک می‌شود. اکنون جوجه‌ها به‌اندازه کافی بزرگ‌شده‌اند تا به دریا بروند و برای غذای خودشان ماهیگیری کنند.

پنگوئن امپراتور

 نام علمی  Aptenodytes forsteri
 خانواده  Spheniscidae
 زیستگاه  قطب جنوب
 وضعیت بقاء   نزدیک به تهدید 
 رده  پرنده
 طول عمر  ۲۰ سال
 تغذیه  گوشت خوار
 وزن  ۸۸ پوند (۴۰ کیلوگرم)
 سرعت  ۴/۶ مایل (۷/۴ کیلومتر ) درساعت
 طول ۴۵ اینچ ( ۱/۱۴ متر )

 

محدوده زندگی پنگوئن امپراتور


EMPEROR PENGUIN

پنگوئن امپراتور

منبع : National geographic kids

ترجمه : کودک دانا دات آی آر

www.koodakedana.ir

 

غواص گلوسرخ

فروردين 23, 1397 115

هما لاشخور ریش‌دار

فروردين 01, 1397 577

عقاب سرسفید

دی 22, 1396 1118

فلامینگو

شهریور 20, 1396 2126

طاووس هندی

مرداد 21, 1396 1446

قوش تیزپر

مرداد 04, 1396 2016

جغد شاخدار بزرگ

تیر 16, 1396 1479

سلیم برفی

خرداد 30, 1396 1741

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما
logo-samandehi

Copyright © 2017 - 2018 koodakedana.ir
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY