ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *
کد امنیتی *
Reload Captcha
Previous Next

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

سلیم برفی

سلیم برفی ها پرستوهای کوچکی هستند که با سرعت به درون موج های ساحل می دوند و از آن خارج می شوند. در حالیکه به نظر می رسد آنها مشغول بازی می باشند در واقع این پرندگان کوچک به دنبال غذایی از حشرات کوچک و سخت پوستان هستند.

این پرندگان کوچک سری گرد با پیشانی شیبدار و گردنی کوتاه دارند. نوک آنها سیاه رنگ و چشمانشان بزرگ می باشند. آنها دارای ساق های کوتاه و پاهای خاکستری تیره مایل به سیاه می باشند.

هنگامی که سلیم ها بالغ می شوند پرهایشان تغییر می کند. به طور معمول پرهای آنها سفید برفی است از این رو سلیم برفی نام گذاری شده اند همچنین نشانه هایی سیاه، قهوه ای و خاکستری رنگ بر روی بال ها و سر آنها وجود دارد و تکه هایی قهوه ای و سیاه بر روی بال ها و سر خود دارند.

سلیم برفی ها از سوسک ها، مگس ها، کرم های دریایی، خرچنگ ها، صدف ها، سندهاپر ( موجودات کوچک درون شن های کنار دریا )، دانه ها و حشرات آبزی تغذیه می کنند. سلیم ها جهت یافتن غذا می دوند، می ایستند، نگاه می کنند و با نوک بر گیاهان و ماسه ها ضربه می زنند همچنین آنها با نوک های باز به درون انبوه مگس ها می دوند تا آنها را شکار کنند.

سلیم برفی در ماسه ها و بر روی پوشش های گیاهی کوتاه ساحل دریا و دریاچه ها و همچنین کنار استخرهای فاضلاب ساخته شده توسط انسان ها و آب انبارها خانه خود را می سازد. آنها اغلب لانه های شنی خود را با صدف ها مرزبندی می کنند.

بسیاری از ساحل های شنی برای جذابیت بیشتر صاف شده و جهت جلوگیری از فرسایش چمن کاری شده اند در نتیجه شمار زاد و ولد سلیم برفی ها کاهش یافته است چون محل سکونت و زاد و ولد آنها برای تفریح و سرگرمی استفاده می شود.

پدر و مادر هر دو از تخم های بزرگ مراقبت می کنند اما زنان اغلب در روز و مردان بیشتر شب ها این وظیفه را دارند. جوجه های تازه از تخم در آمده مانند توپه های پنبه ای سفید کرکی می باشند.

نام علمی : Charadrius alexandrines

خانواده : سلیمیان

رده : پرندگان

وضعیت خطر انقراض :  کمترین نگرانی 

طول عمر : 2/7 سال

تغذیه : گوشتخوار

وزن : 2-1/2 اونس ( 57 – 34 گرم )

طول : 13/4 اینچ ( 34 سانتیمتر )

 

منبع : National geographic kids

ترجمه : کودک دانا

www.koodakedana.ir

غواص گلوسیاه

خرداد 17, 1397 83

غواص گلوسرخ

فروردين 23, 1397 415

هما لاشخور ریش‌دار

فروردين 01, 1397 1926

عقاب سرسفید

دی 22, 1396 1832

فلامینگو

شهریور 20, 1396 3183

پنگوئن امپراتور

شهریور 14, 1396 1944

طاووس هندی

مرداد 21, 1396 2426

قوش تیزپر

مرداد 04, 1396 3029

جغد شاخدار بزرگ

تیر 16, 1396 2107

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما
logo-samandehi

Copyright © 2017 - 2018 koodakedana.ir
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY